ik ben Roos,

BONJOUR

Hoi, ik ben ROOS! Ik noem mezelf 

een on- en offline creatief atelier waar je blij van wordt. 

Met Studio Roos help ik jou jezelf én de mensen om je heen blij te maken door middel van originele cadeaus, warme illustraties en creatieve workshops.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen blij te maken en je het gevoel te geven dat je goed genoeg bent. En dat in een creatieve setting waar gezelligheid, warmte en aandacht centraal staat.

illustrator, professioneel blijmaker, expert porselein beschilderen en oprichter van Studio Roos

Voor wie het leuk vindt om op de hoogte te blijven van wat er binnen Studio Roos allemaal gebeurt en benieuwd is naar hoe het leven van een creatief ondernemer en illustrator er écht uitziet, schrijf ik maandelijks een nieuwsbrief. Daar deel ik als eerste nieuwtjes, acties en soms exclusieve kortingen!

ik meld me aan !

Meer...

over ROOS

Als 18-jarige had ik moeite met mijn studiekeuze: koos ik voor de kunstacademie of een sociale opleiding? In beide was ik goed, de vraag was wat me het meeste zou brengen. Ik koos verstandig voor een sociale studie en ging aan de slag als opvoeder, jeugdwerker en daarna bemiddelaar. Het gebrek aan ruimte voor mijn artistieke kant bleef knagen en dus richtte ik Studio Roos op, een on- en offline atelier waar mijn creativiteit én sociaal talent samenkomt.

Ik hou ervan om mensen blij te maken en kan dat het allerbeste door het maken van herkenbare tekeningen en het creëren van gezelligheid.

Ik ben in een Nederlands gezin opgegroeid in het Antwerpse. In januari 2022 vertrok ik voor een paar maanden naar Frankrijk om dichter bij familie te zijn. Dat beviel en sindsdien spendeer ik het grootste deel van mijn tijd in mijn gezellig en lichtrijk appartement met atelier in Autun*, een inspirerend en gezellig plekje in de Franse Bourgogne. Ik woon dicht bij familie, midden in het dorp in een prachtig groene omgeving.

Het overige deel van de tijd vind je me in en rond in Antwerpen. Voor werk, om even te genieten van een levendiger bestaan en om leuke dingen te ondernemen met vrienden.

hoe ik illustrator en ondernemer werd.

is groen

Studio Roos streeft naar een groenere toekomst door het verzendmateriaal te recyclen. Het kan zijn dat jouw pakje er door dit proces niet perfect uitziet, maar wees gerust: de inhoud is met veel toewijding en zorg verpakt. Zo dragen we samen bij aan het verminderen van afval en het behoud van onze planeet.

duurzaam verpakt, zorgzaam bezorgd: studio roos gaat voor groen.